EWH DTU Summer Institute Nepal

Engineering World Healths Summer Institute (SI) er en fantastisk måde at komme ud i verden, hvor du får mulighed for at bruge din teoretiske viden i en praktisk sammenhæng og samtidig gøre noget godt og en stor forskel for andre.
Siden 2004 har over 550 programdeltagere repareret over 5700 stykker medicinsk udstyr, hvilket estimeres af EWH til at have en værdi på næsten $11.8 millioner.

EWH DTU har i samarbejde med EWH og DTU lavet et ny SI program, der kommer til at foregå i Nepal fra juni i 2016. De studerende vil blive udsendt til hospitaler i Nepal, hvor de vil hjælpe med at reparere medicinsk udstyr. Især efter det store jordskælv i 2015 er der et stort behov for hjælp til at opbygge sundhedssektoren i Nepal, som stadig lider under den store naturkatastrofe.

Dette program kan kun søges, hvis man er tidligere EWH SI deltager (EWH Alumni) eller studerende på en af de fem Nordic Five Tech Schools (Chalmers i Göteborg, KTH i Stockholm, NTNU i Trondheim, Aalto Universitetet i Helsinki og DTU).

Er man ikke EWH alumni, starter programmet med et tre ugers forberedelseskursus i juni 2016 på DTU i Lyngby. Den tidlige ansøgningsrunde for EWH DTU medlemmer har deadline den 30. december 2015, mens sidste frist for at ansøge er 1. februar 2016. Det skal understreges, at det er EWH, der står for at udvælge studerende, der bliver optaget på programmet. Det er således ikke noget, som EWH DTU står for, men du skal være velkommen til at kontakte EWH DTU for råd og vejledning. Du kan læse meget mere om DTUs kursus i DTUs kursusdatabase.

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere, kan du læse mere om programmet på EWHs hjemmeside: www.ewh.org eller på den direkte side www.ewh.org/nepalsummer. Du skal være velkommen til at kontakte EWH DTUs udsendelsesgruppe eller skrive direkte til EWH på nepal@ewh.org.

Fotograf: Adam Garff

Fotograf: Adam Garff, 2015